Marike

Na een zware periode in mijn leven laat mijn energieniveau dagelijks nogal te wensen over. Jaren eerder heeft Mariette mij al geholpen om mijn fitheid te verbeteren, dus ik neem opnieuw contact met haar op. Inmiddels is er ook wel wat veranderd, ik heb nu een gezin en we eten voornamelijk vegetarisch. Mari√ęttes aanpak is nuchter, laagdrempelig en realistisch en geeft me net het zetje dat ik nodig had om weer met goede voeding en sporten aan de slag te gaan. Mijn energie gaat met sprongen vooruit, ik voel me inmiddels een heel stuk beter. Aanrader!

Marike

Tijmen

Ik ben Tijmen Warmelink 18 jaar 1,86 meter lang en woog 14 weken geleden 110 kilo en voelde me niet lekker in mijn lichaam en was er klaar mee.
Ik wou verandering.
Dus mijn moeder kwam met het idee om even langs te gaan bij Mariëtte, waar ze een stukje over had gelezen in de krant en het heeft mijn levenstijl in een positieve manier beïnvloed. Ik weeg nu 95,7 kilo en ben dus 14,3 kilo afgevallen in 14 weken!
Doormiddel van gezond eten en niet te veel eten en sporten. In het begin kreeg ik voorbeeldmenu's van hoe een dag eruit moet zien qua eten en ik hield mijn eten bij, maar nu weet ik precies wat ik nodig heb op een dag om een mooi gewicht te halen en ik voel me lekker in mijn lichaam!
In het begin is het even zwaar, want je de switch maken van gezond eten en zo je leven leiden. Je kan zeker af en toe wel is wat lekkers eten, maar met mate! Ik ben Mariëtte zeer dankbaar voor de informatie die ik nodig had en die ik nu voor de rest van mijn leven kan gebruiken, maar we zijn er nog niet! We gaan door!

Tijmen Warmelink